08:58:42

Všečkaj nas

Sledi nas na Twitterju

Prva stran
Sporočilo
Fedrigova obsedenost z zapiranjem meja PDF natisni E-pošta
Prispeval Redakcija   
Nedelja, 23 Februar 2020 19:43

Risultato immagini per fedriga riccardi coironavirus

Predsednik deželne vlade Furlanije Julijske krajine Fedriga, eden izmed državnih voditeljev Salvinijeve Lige, je obseden z željo, da bi zaprl mejo s Slovenijo. In to od nekdaj, saj je govoril o zidu ali ograji že pred letom dni, da bi preprečil prihod beguncev. Zdaj pa se je na to spomnil zaradi pojavov koronavirusa v Lombardiji in Venetu. Vlado je prosil, naj uvede na mejah takšno kontrolo, kakršno imajo na letališčih.

Po domače povedano, kontrolo dokumentov in merjenje temperature vsakega, ki bi se pojavil na meji. Se spominjate dolgih kolon na Frnetičih? To je njegova želja, ki je na srečo v Rimu niso poslušali. Navsezadnje so okužbe s koronavirusom v Italiji, ne v Sloveniji ali Avstriji. In ti državi brez pretiranega hrupa skrbijo, da je položaj pod kontrolo. In prav to je dokaz, da Fedriga neodgovorno širi paniko in zganja propagando v upanju, da mu kapne kakšen glas več. Sram naj ga bo. A vemo, da je nesramen.

Naj se trorej potolaži s tem, da je dal zapreti univerze, da razmišlja o prepovedi javnih manifestacij in prireditev in je zato oklical izjemno stanje s poudarkom, da bo tako lahko lažje trosil proračunski denar.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Išči na spletu Iskraonline.eu

feed-image Feed Entries